توتون‌های طعم‌دار و غیرطعم‌دار

1403-05-12 

 دربارۀ سیگار

توتون‌های طعم‌دار و غیرطعم‌دار

به‌طورکلی توتون‌ها را می‌توان ذیل تقسیم‌بندی‌های متفاوتی درآورد. برای مثال، توتون‌ها می‌توانند بسته به ترکیبات استفاده‌شده، سبکی و سنگینی، نحوۀ عمل‌آوری، برش و... با هم متفاوت باشند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که انواع توتون را از هم متمایز می‌کند، عطر و طعم است. عموماً، برگ‌های گیاه تنباکو بسته به نحوۀ عمل‌آوری‌شان در محیط‌ها و آب‌وهواهای گوناگون طعم‌های متفاوتی به خود می‌گیرند. بذر‌های متنوع، خاک‌های متفاوتی که این گیاه در آن‌های رشد می‌کند و شیوۀ آبیاری نیز در طعم محصول نهایی اثرگذار خواهد بود. بعضی از توتون‌ها بسته به موارد ذکرشده تندوتیزتر و پرطعم‌ترند و بعضی از آن‌ها نیز طعم کمتر یا ملایم‌تری دارند. 

 

این‌ها همه عواملی هستند که طعم توتون‌ها را به نحو طبیعی تحت تاثیر قرار می‌دهند، اما روش‌هایی شیمیایی نیز برای طعم‌دار کردن انواع تنباکو مورد استفاده قرار می‌گیرد. شرکت‌های تولیدکنندۀ توتون ممکن است طعم‌دهنده‌هایی شیمیایی به توتون اضافه کنند و توتون‌هایی با طعم‌هایی نظیر وانیل، قهوه، شکلات، کارامل و... تولید کنند. این توتون‌های معطر به دلیل طعم ملایم‌تری که دارند معمولاً بین کسانیکه طعم توتون خالص برایشان زیادی تند و تلخ است طرفدارانی دارند.

 

این توتون‌های معطر اگرچه طرفدارانی دارند، اما معمولاً چندان مورد استقبال سیگاری‌ها نیستند. اولاً، عطر زیاد و غیرطبیعی این توتون‌ها گاهی موجب ایجاد سردردهای غیرطبیعی برای استعمال‌کنندگان آن می‌شود. البته این مورد عموماً برای آن دسته مصرف‌کنندگانی صادق است که زیاد سیگار می‌کشند. از طرف دیگر، یکی از مزیت‌های کشیدن بعضی از سیگارهای دست‌پیچ به جای سیگارهای پاکتی، ارگانیک بودن آن‌هاست. اگر به توتون طعمی شیمیایی افزوده شود، از حالت ارگانیک بودن خارج شده و به محصولی شیمیایی بدل می‌شود.

 

کسانیکه پیچیدن توتون را به سیگار پاکتی ترجیح می‌دهند عموماً به دنبال عطر و طعم واقعی گیاه تنباکو می‌گردند. البته لازم به ذکر مجدد است که خود توتون‌های طبیعی و ارگانیک هم بسته به عوامل متنوع، طعم‌ها و عطرهای متفاوتی دارند. کسانیکه ترجیح می‌دهند سیگاری که می‌کشند ارگانیک باشد، از میان طعم‌های متفاوت اما طبیعی است که به دنبال سیگار مطابق با ذائقه‌شان می‌گردند.

 

دیدگاه‌ها